Orchestra „Valahia” va deschide, în această seară, Festivalul de Muzică si Film de la Alba Iulia

Orchestra „Valahia” va deschide, în această seară, Festivalul de Muzică si Film de la Alba Iulia

Artistii Orchestrei „Valahia”, formatie ce apartine Centrului Cultural “Ion Vinea” din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu, vor deschide în această seară Festivalul International de Muzică si Film de la Alba-Iulia, editia a doua. Evenimentul cultural este ocazia ideală pentru ca orchestra giurgiuveană să primească aprecierea unui public larg, motiv pentru care instrumentistii au repetat intens în ultima vreme, astfel ca prestatia să fie una impecabilă.
Si pentru că tematica concertului semisimfonic este muzica de film, artistii condusi de dirijorul Virgil Petanca au pregatit un repertoriu bogat ce cuprinde coloane sonore din filme celebre, precum “Stăpânul inelelor”, “Piratii din Caraibe”, “Winnetou”, “20.000 de leghe sub mări” sau “Mihai Viteazul”.
Cea de-a doua editie a Alba Iulia Music & Film Festivalinclude genuri muzicale de la folclor la pop-rock si electroswing, filme de arhivă si productii recente din România dar si din alte tări. Festivalul va debuta astăzi, 5 septembrie, cu spectacolul Orchestrei “Valahia” si se va încheia dumincă, 8 septembrie.

Ultima modificare: 05.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea intenţionează să suplimenteze ajutorul de încălzire venit de la Guvern

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.